Σε απευθείας σύνδεση τάβλι παιχνιδιού - ειδήσεις και οδηγοί άρθρων για να αυξήσει τις πιθανότητές σας

Όταν το τάβλι παίζεται σε μια ρύθμιση τύπων παιχνιδιού, κατόπιν υπάρχουν ελαφρώς διαφορετικοί κανόνες από το κανονικό παιχνίδι, ενώ εάν το παίξετε με τους φίλους ή κάποιος κοντά σε σας έπειτα εσείς θα παίξει από τους κανονικούς κανόνες. Οι κανόνες παιχνιδιού είναι μακριοί, περίπλοκοι και αδέξιοι, και καπετάνιοι και υφιστάμενοι χρήσης. Εντούτοις, όταν παίζετε στις σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες, κατόπιν μπορείτε να παίξετε όλο το τάβλι που συμπαθείτε από την άνεση και τη μυστικότητα του σπιτιού σας χωρίς να πρέπει να αφεθούν όλοι οι αγαπημένοι αυτοί σας.

Το τάβλι σήμερα παίζεται όλους πέρα από τον κόσμο απολαμβάνεται από τους ανθρώπους όλα πέρα από τον κόσμο, αλλά ειδικά στις Μεσο-Ανατολικές χώρες. Οι κύριες χώρες όπου παίζεται σήμερα είναι Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν και Ισραήλ. Οι κανόνες μπορούν να ποικίλουν από χώρα σε χώρα. Εάν πηγαίνετε πάντα στην Τουρκία, κατόπιν μπορείτε να αναμείνετε να βρείτε τους διαφορετικούς κανόνες απ'ό, τι στο Ισραήλ. Μπορεί να σας βοηθήσει για να μάθει όλους τους κανόνες που μπορείτε ενώπιον σας να αρχίσετε να παίζετε. Ειδικά εάν παίζετε για τα χρήματα, κατόπιν μπορείτε να αναμείνετε να είστε εάν δεν ξέρετε πώς να παίξετε.

   

News LetterPleas note: We do not give and/or sell your email to any 3rd party.

The Opening Moves In Backgammon

This article discusses the opening moves that are crucial and significant in playing Backgammon. This article gives the logic behind each type of opening or starting move.

Read more...
Copyright © www.bg777.com. All Rights Reserved.
Close