Online Backgammon van het spel - het Nieuws en de Gidsen van Artikelen om Uw Kansen te verhogen

Wanneer backgammon in het gokken type het plaatsen wordt gespeeld, dan zijn er lichtjes verschillende regels dan het normale spel, terwijl als u het met vrienden of één of andere dicht bij u toen speelt u door de normale regels zult spelen. De het gokken regels zijn lange, ingewikkelde en onhandige, en gebruikskapiteins en ondergeschikten. Nochtans, wanneer u in online casinos speelt, dan kunt u al backgammon spelen dievan u van het comfort en de privacy van uw eigen huis zonder het moeten al uw gehouden van degenen verlaten houdt.

Backgammon wordt vandaag gespeeld over de hele wereld wordt genoten van door mensen over de hele wereld, maar vooral in de Midden Oostelijke Landen. De belangrijkste landen waar het vandaag wordt gespeeld zijn Turkije, Azerbaijan en Israël. De regels kunnen van land naar land variëren. Als u ooit naar Turkije gaat, dan kunt u verwachten om verschillende regels dan in Israël te vinden. Het kan u helpen om alle regels te leren die u vóór u kunt beginnen te spelen. Vooral als u voor geld speelt, dan kunt u verwachten te zijn fooled als u niet het weet hoe te te spelen.

   

News LetterPleas note: We do not give and/or sell your email to any 3rd party.

The Opening Moves In Backgammon

This article discusses the opening moves that are crucial and significant in playing Backgammon. This article gives the logic behind each type of opening or starting move.

Read more...
Copyright © www.bg777.com. All Rights Reserved.
Close